Защитникът на ЦСКА  Християн Петров говори преди предстоящия двубой срещу

...
Защитникът на ЦСКА  Християн Петров говори преди предстоящия двубой срещу
Коментари Харесай

Християн Петров: Трябва да подобрим нашето представяне без значение дали играем у дома или навън

Защитникът на ЦСКА  Християн Петров приказва преди идния дуел против Черно море. Сблъсъкът се явява пряк конфликт за второто място, а бранителят на " алените " изрази вяра, че тимът ще усъвършенства представянето си.

Ето какво сподели Петров: 

" Допреди няколко кръга бяхме с най-хубавата отбрана, само че напоследък позволяваме голове при започване на мача. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ще се надяваме да се изправим в идващите дуели и да излезем със " суха " мрежа.


Трябва да подобрим нашето показване без значение дали играем вкъщи или на открито. Може би това, че се преместихме на стадион " Васил Левски ", оказва някакво въздействие. Сигурен съм, че съм играл с всеки като сътрудник в отбрана. В чудесни взаимоотношения съм с всички. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра връзка.

Играта в отбрана на целия тим е извънредно значима, защото, в случай че получиш един гол първоначално, ще бъде мъчно да обърнеш резултата, изключително против тим като Черно море. Да се надяваме да излезем пределно стимулирани и да не вършим грешките, които се получаваха в последните мачове.

Усещам поддръжка във всеки един мач. Благодаря на почитателите, че са зад тима и се надявам да не престават да ни поддържат ".
 Стамен Белчев: Когато нямаме триумфи вкъщи или на открито, е притеснително
Стамен Белчев: Когато нямаме триумфи вкъщи или на открито, е притеснително

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР